Fit nok? Hell no!

God motivasjon å bli 40

Minus 25 kilo.

Fy søren det var deilig å se det samme tallet i dag, som det som sto på vekten forrige fredag! Jeg turte ikke å tro på at det ville holde siden forrige helg ble svært oval og vi har feiret 17.mai denne uken.  Men jeg kjører 5:2 dietten og er generelt flink. Så at jeg skeier ut i helgen og ved spesielle anledninger, gjør faktisk ikke noe. Med denne dietten går jeg ned uansett!

Jeg beundrer bloggere/ Instagrammere som Helene Drage og Camilla Lorentzen, begge personlige trenere som fronter det å være plussize. De poster frodige bilder med både mage og valker og sier vi skal elske den kroppen vi har,  og at vi er gode nok som vi er. Lorentzen under taggen «fitnok».

Og ære være for at det finnes jenter som de to! Men selv om jeg lar meg både begeistre og peppe av Drage og Lorentzen i ny og ne, vil jeg ikke slå meg til ro med å være overvektig  og fit nok. Jeg vil nemlig ikke være overvektig!

Jeg vil være ung, slank og flott.

Men jeg er 40, så ung blir jeg ikke uansett hva jeg gjør. Men jeg kan fortsette å jobbe for å bli «40 & fab» og «40 & fit»! Og det er en god motivasjon;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.