Med turområde rett utenfor husdøren

Bare å knyte skoene og gå!

Vi har aldri angret på at vi flyttet fra Oslo og bosatte oss på landet. Det tar bare en god halvtime inn til Oslo, men det er som to verdener.

Her ute er det rolig og stille. Åker, eng, skog og turområder er rett utenfor husdøren. Da jeg begynte på Prosjekt 40& fab og var ute på treningstur på kveldene, var jeg takknemlig for mørket og nettopp det at det ikke var så mange mennesker ute. Da trengte jeg ikke være redd for å bli sett der jeg pustet og peste.

Nå gjør det meg ingenting å møte folk. Men jeg møter ikke så mange uansett;) Vi bor i en liten osteklokke, som Gorm kaller det.

Men jeg setter kanskje ekstra stor pris på å bo her ute siden jeg jobber i Oslo, og får en smak av by hver dag. Oslo, og livet på Bislett/ St.Hanshaugen, var jo en stor del av livet mitt. Men å bo så fint til som vi gjør og ha den rene luften betyr mer enn å ha kjapp tilgang på restauranter og barer. Og det  er kjempeherlig, for det krever ingen stor logistikk, planlegging og pakking for å ta en impulsiv tur ut. Det er bare å knyte på seg skoene og gå ut døren!

Nå kan piggskoene settes bort. Endelig er det tørr asfalt!

Vi gjør henting i barnehagen til en lek

Gøy å kappløpe med GC! Må bare passe på at han vinner;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.